Magic Truffels High Hawaiians 22 gram

Direct leverbaar
€ 21,95
Algemene Beoordeling
20 beoordeling(en)

Klantbeoordelingen

1-10 van 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Net zoals alle truffels, smerig om op te eten. Een truffel grinder helpt hierbij heel erg. Ik heb het hele bakje van 22 gram opgegeten.

Niet misselijk geworden. Heb een krachtige trip gehad met sterke visuals. Dik tevreden!
Algemene Beoordeling
Review door Tom / (Geplaatst op 08-03-2021)
Ben 2 m weeg 110 kg
Heb ze probeert samen met mijn vrouw
Ik had er veel over gelezen
De smaak was goed niet vies
Alleen geen effect helemaal niks echt niet ik voelde me gewoon zoals anders
Algemene Beoordeling
Review door John / (Geplaatst op 06-02-2021)
Wauw maar echt wauw! Ik had het maanden geleden gepakt omdat ik met wat dingen moeite mee had en ik dacht dit me een ander inzicht zou geven in die problemen. Dus ik stelde een lijst op met al die problemen en zorgen. Toen begon ik te eten, smaakte het echt vies en moest ik bijna kotsen maar ik hield het in en ging verder eten. Na 40 min was ik in een compleet ander wereld. Ik heb zoveel over mezelf geleerd en zoveel problemen onder ogen gezien. Ik begrijp mezelf eindelijk echt is voor de eerste keer in mn leven. De trip duurde ongeveer 6 uur en nog nooit zo blij geweest van mn keuze. Ik weet eindelijk mijn doelen in het leven en wat me echt happy maakt. TOP SPUL, aanrader!
Algemene Beoordeling
Review door Mustii / (Geplaatst op 31-12-2020)
Mn moeder ging direct over dr nek

Note redactie: "Beste klant, wat vervelend dat je moeder de Magic Truffels niet binnen heeft weten te houden. Het gaat hier ook om behoorlijk sterke truffels! Lag het aan het effect? Dan raden wij aan om de volgende keer minder te nemen. Ging het om de smaak? Probeer eens onze Magic Truffels Grinder, of bekijk onze handige blogs om de smaak te verbloemen!"
Algemene Beoordeling
Review door Youri's zusje / (Geplaatst op 12-08-2020)
Prima en snelle levering in anonieme envelop, top! Eerdere paddo ervaringen gehad, nu voor het eerst truffels. Op basis van een calculator zo goed mogelijk om proberen te rekenen hoeveel we zouden moeten nemen. Ik 16 gr, mijn vriend 11 gr (hij reageert heftiger dan ik). Allebei op lege maag ingenomen. Viel bij allebei tegen, op zich werkte het wel, maar niet zo sterk. Volgende keer maar meer nemen. De smaak is overigens echt heel erg vies, je moet er wat voor over hebben!
Algemene Beoordeling
Review door Morie / (Geplaatst op 15-07-2020)
Top spul gebruik het met respect en dan krijg je iets heel moois terug van moeder natuur!
Algemene Beoordeling
Review door Suus / (Geplaatst op 11-05-2020)
High Hawaiians gekocht omdat deze kwa visuals het sterkst zijn. 22 gram is echt veel om in je eentje te eten dus ik en een vriend hebben het gedeeld. We zijn langzaam begonnen. Eerst met ieder 5 gram, uurtje gewacht. Alles voelde goed aan, de zon ging langzaam onder en we hebben de andere 6 gram opgegeten. De visuals die volgde waren bij allebei anders. Vriend van mij zag vooral de symmetrische patronen. Ikzelf zag symmetrische vormen en complete werelden met prachtige wezens, verhalen, inzichten en kleuren zo mooi! Mijn omgeving verdween compleet zodra ik mijn ogen sloot. En was weer terug als ik ze opende. Alle effecten verdwenen dan ook. Ik heb 4 uur in een meditatie gezeten met handbewegingen en energie die door me heen stroomde op de muziek. En muziek...... niet te omschrijven hoe heerlijk dat is om te horen. Nieuwe fantastische ervaring dus...
Algemene Beoordeling
Review door Happy Camper / (Geplaatst op 09-05-2020)
Dit was mijn 2e keer truffels, de andere keer nam ik Mushrocks. Dus dit was zeker een stapje hoger. Ik had gevast, alleen een ontbijtje genomen. En om 8 uur savonds genomen, na een halfuur begon het te werken. Ik heb amper misselijkheid gemerkt, dus vasten is erg aangeraden, geeft ook een betere werking. Langzaam begon alles te ademen en te bewegen. Alles zag er erg alien-like uit, (ik was met een paar vrienden) en we gingen wat trippy videos kijken, maar de snelle beelden deden het niet zo goed voor mij, ik voelde me al snel niet goed, maar toen ik even een lekker muziekje aan zette en even rustig op me adem ging letten ging het een stuk beter. (sinaasappelsap hielp ook) Ik voelde een erg euforisch gevoel, me gedachtes waren erg helder ook al was het af en toe lastig om te praten omdat mijn gedachtes overal heen gingen. De visuals verdwenen na ongeveer 4 uur, en ik voelde me nog een hele periode daarna heerlijk high. Erg van genoten, maar pas wel op. Als je niet lekker in je vel zit is dit niet handig om te nemen.
Aanrader!
Algemene Beoordeling
Review door Julian / (Geplaatst op 08-01-2020)
Ik heb wel vaker truffels genomen maar dan via thee. Maar bij mij helpt thee niet. Dus ik had voor het eerste deze gegeten. 7 gram omdat het voor mij eerste keer zou zijn dat ik zou trippen met truffels. Na een uur begon het te werken. Het was niet zo heel intens, was wel echt super blij en voelde als een spirtuele reis. Ook had ik niet zoveel visuals. Zal wel door de lage dosis komen. Zelf had ik nergens last van geen misselijkheid en overgeven. Ik at zelf tijdens de trip een pizza hahah. Voor de rest wel leuk, volgende keer een iets hogere dosis.
Algemene Beoordeling
Review door Dominique / (Geplaatst op 11-08-2019)
Topspul, me oog-zicht is veel sterker, ik kan een vliegtuig precies aankijken, mooi spul hoor.
Algemene Beoordeling
Review door Hans / (Geplaatst op 08-08-2019)

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Magic Truffels High Hawaiians 22 gram

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Algemene Beoordeling