Magic Truffels High Hawaiians 22 gram

Magic Truffels High Hawaiians 22 gram
€ 19,50
Direct leverbaar
Mcsmart

1

U krijgt korting
Algemene Beoordeling
13 beoordeling(en)
  • Veilig & snel bestellen
  • GRATIS verzending vanaf € 25,-
  • Discrete verpakking

Klantbeoordelingen 10 item(s)

1-10 van 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Ik heb wel vaker truffels genomen maar dan via thee. Maar bij mij helpt thee niet. Dus ik had voor het eerste deze gegeten. 7 gram omdat het voor mij eerste keer zou zijn dat ik zou trippen met truffels. Na een uur begon het te werken. Het was niet zo heel intens, was wel echt super blij en voelde als een spirtuele reis. Ook had ik niet zoveel visuals. Zal wel door de lage dosis komen. Zelf had ik nergens last van geen misselijkheid en overgeven. Ik at zelf tijdens de trip een pizza hahah. Voor de rest wel leuk, volgende keer een iets hogere dosis.
Algemene Beoordeling
Review door Dominique / (Geplaatst op 11-08-2019)
Topspul, me oog-zicht is veel sterker, ik kan een vliegtuig precies aankijken, mooi spul hoor.
Algemene Beoordeling
Review door Hans / (Geplaatst op 08-08-2019)
met 2 genomen en eerlijk verdeeld, beide tevreden met resultaat. Mijn vriendin zag heel veel kleuren die ze nog niet kende en ik zag veel bewegen in de kamer. Denk er wel aan dat je een tripsitter hebt en dit op een echt lege maag moet innemen voor het beste resultaat. AANBEVELING!
Algemene Beoordeling
Review door Anoniem / (Geplaatst op 17-07-2019)
Ik vindt truffels eigenlijk wel lekker. dus die vieze smaak beleef ik niet. Vindt deze truffels fijn werken op mij. 20 gram opgegeten in 1 keer. Levering is ook goed.
Algemene Beoordeling
Review door MartinBabs / (Geplaatst op 09-02-2019)
Neus dicht en kauwen
Algemene Beoordeling
Review door Flappa / (Geplaatst op 02-12-2018)
Fast delivered !!!!✊!!!!
Algemene Beoordeling
Review door Ciprian / (Geplaatst op 02-11-2018)
Prima service, snelle discrete levering. De truffels zijn niet erg smakelijk maar de uren daarna is het volop GENIETEN. Neem ze niet alleen maar doe dit samen met een maatje. TOP!
Algemene Beoordeling
Review door Johny Chocolate / (Geplaatst op 14-09-2018)
Ik en mijn vriend hebben de 22 gram door twee gedeeld en dit was onze eerste ervaring wij vonden het niet zo slecht smaken eerlijk gezegd, we hadden er ook een beetje chocola mee gegeten omdat we dachten dat het smerig zou zijn. eerst zaten we daar zo van nou eh ik voel helemaal niks. en toen na een uur kwam die binnen hoor. ik zag vet rare patronen overal en de muren ademde inderdaad. ik had echt het gevoel dat ik een passagier was van mijn lichaam. In het begin focuste ik me heel erg op mijn ademhaling wat ik niet echt prettig vond omdat ik een verstopte neus had, na een tijdje was t weg. heel veel mooie kleuren gezien en patronen overal ( ook al waren me ogen dicht) veel emoties mee gemaakt. en overal een geweldige ervaring deze week weer!
Algemene Beoordeling
Review door Redhaze / (Geplaatst op 13-05-2018)
Ik en mijn vriend hebben de 22 gram door twee gedeeld en dit was onze eerste ervaring wij vonden het niet zo slecht smaken eerlijk gezegd, we hadden er ook een beetje chocola mee gegeten omdat we dachten dat het smerig zou zijn. eerst zaten we daar zo van nou eh ik voel helemaal niks. en toen na een uur kwam die binnen hoor. ik zag vet rare patronen overal en de muren ademde inderdaad. ik had echt het gevoel dat ik een passagier was van mijn lichaam. In het begin focuste ik me heel erg op mijn ademhaling wat ik niet echt prettig vond omdat ik een verstopte neus had, na een tijdje was t weg. heel veel mooie kleuren gezien en patronen overal ( ook al waren me ogen dicht) veel emoties mee gemaakt. en overal een geweldige ervaring deze week weer!
Algemene Beoordeling
Review door Redhaze / (Geplaatst op 13-05-2018)
FAN TAS TISCH , niet eten, samen genieten ????????
Algemene Beoordeling
Review door Jo Jo Jo / (Geplaatst op 16-10-2017)

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Magic Truffels High Hawaiians 22 gram

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Algemene Beoordeling