Magic Truffels High Hawaiians (22 gram)

Magic Truffels High Hawaiians (22 gram)
€ 18,95
Direct leverbaar
Mcsmart

Beschikbaarheid: Direct leverbaar

Algemene Beoordeling
10 beoordeling(en)

Klantbeoordelingen 10 item(s)

10 artikel(en)

Ik vindt truffels eigenlijk wel lekker. dus die vieze smaak beleef ik niet. Vindt deze truffels fijn werken op mij. 20 gram opgegeten in 1 keer. Levering is ook goed.
Algemene Beoordeling
Review door MartinBabs / (Geplaatst op 09-02-2019)
Neus dicht en kauwen
Algemene Beoordeling
Review door Flappa / (Geplaatst op 02-12-2018)
Fast delivered !!!!✊!!!!
Algemene Beoordeling
Review door Ciprian / (Geplaatst op 02-11-2018)
Prima service, snelle discrete levering. De truffels zijn niet erg smakelijk maar de uren daarna is het volop GENIETEN. Neem ze niet alleen maar doe dit samen met een maatje. TOP!
Algemene Beoordeling
Review door Johny Chocolate / (Geplaatst op 14-09-2018)
Ik en mijn vriend hebben de 22 gram door twee gedeeld en dit was onze eerste ervaring wij vonden het niet zo slecht smaken eerlijk gezegd, we hadden er ook een beetje chocola mee gegeten omdat we dachten dat het smerig zou zijn. eerst zaten we daar zo van nou eh ik voel helemaal niks. en toen na een uur kwam die binnen hoor. ik zag vet rare patronen overal en de muren ademde inderdaad. ik had echt het gevoel dat ik een passagier was van mijn lichaam. In het begin focuste ik me heel erg op mijn ademhaling wat ik niet echt prettig vond omdat ik een verstopte neus had, na een tijdje was t weg. heel veel mooie kleuren gezien en patronen overal ( ook al waren me ogen dicht) veel emoties mee gemaakt. en overal een geweldige ervaring deze week weer!
Algemene Beoordeling
Review door Redhaze / (Geplaatst op 13-05-2018)
Ik en mijn vriend hebben de 22 gram door twee gedeeld en dit was onze eerste ervaring wij vonden het niet zo slecht smaken eerlijk gezegd, we hadden er ook een beetje chocola mee gegeten omdat we dachten dat het smerig zou zijn. eerst zaten we daar zo van nou eh ik voel helemaal niks. en toen na een uur kwam die binnen hoor. ik zag vet rare patronen overal en de muren ademde inderdaad. ik had echt het gevoel dat ik een passagier was van mijn lichaam. In het begin focuste ik me heel erg op mijn ademhaling wat ik niet echt prettig vond omdat ik een verstopte neus had, na een tijdje was t weg. heel veel mooie kleuren gezien en patronen overal ( ook al waren me ogen dicht) veel emoties mee gemaakt. en overal een geweldige ervaring deze week weer!
Algemene Beoordeling
Review door Redhaze / (Geplaatst op 13-05-2018)
FAN TAS TISCH , niet eten, samen genieten ????????
Algemene Beoordeling
Review door Jo Jo Jo / (Geplaatst op 16-10-2017)
Reeds twee maal de High Hawaiian genomen, daarvoor een mildere truffel. Geweldig en GLORIEUS! Die ervaring gun ik jullie allemaal. Wat tips en aanwijzingen. Bereid je fysiek en mentaal drie dagen van tevoren voor. Geen vlees meer eten, geen alcohol drinken en voldoende rust nemen. Smudge/reinig je kamer voor je begint en eet 5 uur van tevoren niet meer. Sfeerverlichting en zachte muziek is voor mij een pré. Deze truffels werken bij mij al na een half uur. Fysiek word ik zwaarder dan van andere lichtere soorten maar hinderlijk is het niet. Ik eet ze zo op en kauw ze goed. En dan lekker genieten. De dag erna heb ik altijd als rustdag ingepland om de opgedane ervaringen verder te laten inzakken. Als ervaren psychonaut gebruik ik ze bijna altijd alleen. Ook als ik psychisch niet optimaal ben omdat de truffels op mij altijd een helend effect hebben. Maar dat laatste is persoonlijk en wil ik niet aan anderen aanbevelen.
Algemene Beoordeling
Review door Anoniem / (Geplaatst op 07-02-2017)
Zeer moeilijk weg te krijgen. Las iets over het goed doorkauwen, maar krijg het niet voor elkaar. Uiteindelijk maar een handvol genomen en het als pillen weggespoeld, met veel moeite en niet zonder braken.

De ervaring zelf is wel mooi. Voor wie Fear and Loathing in Las Vegas ooit eens heeft gekeken, ik denk dat die film de ervaring van deze drug wel samenvat.

De waardering krijgt 1 minpunt omdat de inname echt vreselijk is. Zou er thee van zetten of het vermengen in een smoothie (oid) bij toekomstige inname.
Algemene Beoordeling
Review door Anoniem / (Geplaatst op 18-09-2016)
Zeer geweldige service. Ik had net voor 15:00 besteld en de volgende dag meteen in huis. Geweldige service.
Algemene Beoordeling
Review door Nodha Toumazatos / (Geplaatst op 24-10-2014)

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Magic Truffels High Hawaiians (22 gram)

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Algemene Beoordeling