Focusvape Pro S Vaporizer (iFocus Technology)

€ 89,00

Algemene Beoordeling
12 beoordeling(en)

Klantbeoordelingen

1-10 van 12

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Ik vind het een prima vaporizer voor het geld. de damp smaakt prima en eenvoudig genoeg in de bediening. wel wordt de behuizing behoorlijk warm, dus pas op dat je hem niet bovenaan vast pakt.
Algemene Beoordeling
Review door Sam / (Geplaatst op 28-02-2020)
Absolute blunder is de minimale perspassing tussen heater en regel/batterij gedeelte. Na een aantsl keren verhitten en afkoelen werken de 2 buishelften zich onder de draairing los! Het geheel valt dan kletterend uiteen. Helaas! Buitenkant wordt gloeiend heet tijdens gebruik >220 C
Algemene Beoordeling
Review door EasyVape 43 / (Geplaatst op 19-02-2020)
Mijn eerste échte vaporiser. Hiervoor had ik een e-sigaret die je met liquids moest vullen. Enige wat daarin kon van zeer sterke CBD liquid. Dat deed dus niks.... Déze vap daarentegen.... daar word ik erg blij van! Gezelliger voor mijn omgeving! Kortom, tot nu toe ben ik héél blij met het cadeautje wat ik van manlief heb gekregen
Algemene Beoordeling
Review door CWB / (Geplaatst op 24-10-2019)
Prima ding, echter heb het nu 6 mond en nieuwe batterij in gedaan, omdat het niet meer warm wordt. Het gaat wel aan en als ik dan wil verwarmen op rood, dan begint het lichtje wel te knipperen, echter na 20 sec knippert het geel en stopt het. Wat te doen?

| Note Redactie | Beste JK. Via deze weg kunnen we je helaas niet verder helpen. Maar, natuurlijk geven we je graag het beste advies en willen we samen tot een oplossing komen. We willen je vragen om even contact op te nemen met de klantenservice: https://www.dutch-headshop.nl/klantenservice
Algemene Beoordeling
Review door JK / (Geplaatst op 02-06-2019)
Dit is mn 3e vaporizer en eerlijk gezegd werd ik na enig uitproberen met de instellingen,,een beetje overdonderd door de werking er van. Ligt gewoon lekker en zwaar in de hand tijdens gebruik. En met een lederen afwerking, zooooo handig (grip,ook met klamme
handen,dat scheelt en voorkomt valschade) Wanneer je de kamer niet volpropt en aanstampt, heb je een perfekte vaporizer zonder enige draw resistence. Een volwassen penvape , met verwisselbare batterij.als de Focusvape wegraakt op wat voor manier ook,koop ik direkt een nieuwe. Tijdens t gebruik kan je hoger of lager schakelen. Op lagere temperaturen veel smaak ,maar bedenk het is een vaporizer en geen rookmachine. Heel mooie is de pauze interval, en alles met slechts 1 knop te veranderen, een Aanrader voor instappers (wel je draw techniek aanpassen want t is geen sigaret ) en vapecracks .
Algemene Beoordeling
Review door R.J / (Geplaatst op 06-09-2018)
Mijn eerste vaporizer, tot nu toe hele goede ervaringen.
Algemene Beoordeling
Review door Koen / (Geplaatst op 22-07-2018)
Geweldig apparaat. Door mijn MS is mijn handmotoriek ver te zoeken, maar ik krijg hem zelf eenvoudig gevuld. Rookt erg lekker, ligt fijn in de hand.
Algemene Beoordeling
Review door RoyOnWheels / (Geplaatst op 17-06-2018)
In 1 woord top!
Algemene Beoordeling
Review door Janus / (Geplaatst op 04-06-2018)
Totaal niet verwacht. Enorm snel warm bijna geen geur. Smaaksensatie tot en met. Makkelijk in gebruik. Voelt als kwaliteit ipv blok plastic en niet veel zwaarder als een gemiddelde gsm. Inademen van de vapor is smooth as fuck. Heel nice. Als je een vaporizer zoekt kan ik deze absoluut aanbevelen
Algemene Beoordeling
Review door D3 / (Geplaatst op 28-02-2018)
Gisteren besteld vandaag in huis. Zeer tevreden over aankoop. Stomen maar haha
Algemene Beoordeling
Review door danny / (Geplaatst op 28-02-2018)

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Focusvape Pro S Vaporizer (iFocus Technology)

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Algemene Beoordeling