Auto Blueberry (Huismerk) 5 zaden

Auto Blueberry (Huismerk) 5 zaden
€ 19,95
Direct leverbaar
Dutch Headshop

1

U krijgt korting
Algemene Beoordeling
14 beoordeling(en)
  • Veilig & snel bestellen
  • GRATIS verzending vanaf € 25,-
  • Discrete verpakking

Klantbeoordelingen 10 item(s)

1-10 van 14

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Echt de beste wietzaadjes ooit, alle vijf keurig ontkiemt en staan al te bloeien in de tuin. Oppassen dat de buurt niet te veel mee geniet. Txs guys.
Algemene Beoordeling
Review door Anoniem / (Geplaatst op 30-07-2019)
Helaas maar 2 van de 5 echt goed uitgekomen deze staan nu in de bloei, tot zover een prachtig plantje, misschien volgende keer maar geen huismerk dan
Gr.

Reactie Dutch-Headshop: Wat balen zeg! Dat is zeker niet de regel, hoor. Onze huismerk wietzaden hebben net zoveel kiemkracht als de gevestigde merken. We zijn benieuwd naar je ontkiemmethode. Als je ons daar iets meer over wilt vertellen, kunnen we vanuit onze klantenservice kijken wat we voor je kunnen betekenen. Stuur je een berichtje via dutch-headshop.nl/contact? Tot zover veel geluk met je twee Blueberry plantjes!
Algemene Beoordeling
Review door Wabe / (Geplaatst op 14-05-2019)
van de 5 zaadjes 4 uit gekomen. staan binnen in het zonnetje ( als hij schijnt)
Algemene Beoordeling
Review door snork / (Geplaatst op 14-03-2018)
Zeer lekkere smaak en goed kunnen lachen erdoor :) top!
Algemene Beoordeling
Review door Brepie / (Geplaatst op 02-04-2017)
IK BEN OOK TEVREDEN MET DE BLUEBERRY AUTO HAD DEZE PLANT OP HYDROPONICS BUBBLE EMMER GEZET ONDER 2 X 35 WATT TL TOT IK DE EERSTE BLOEI HAREN ZAG TOEN HEB IK HAAR BUITEN GEZET.
HAD ROND DE 68 GRAM VAN DEZE DAME AFGEHAALD ZEER LEKKER VAN SMAAK EN EEN RELAXSTE HIGH . HIER EEN LINKJE NAR DE FOTO

<a href="http://gallery.wietforum.nl/1375737915/gallery_32069_14843_4868927.jpg" target="_blank">Photo Blueberry autoflower feminized (5 seeds) Private Label</a>
Algemene Beoordeling
Review door The_ChoCa / (Geplaatst op 28-05-2015)
alle wietzaadjes uitgekomen en wat een heerlijke frisse zoete geur naar mijn mening de lekkerste autoflower 25 gram per wietplantje, heerlijke wiet en heel makkelijk te kweken. wederom toppie !
Algemene Beoordeling
Review door By Rastania / (Geplaatst op 22-09-2014)
5 gehaald, 5 ontkiemd, 5 gegroeid, toen 1 gekilled, bijna. Nog steeds een raadsel hoe, alle 5 wietzaadjes het zelfde behandeld, maar ineens was er 1 na een mooie dag bijna dood. Had hem eigenlijk opgegeven, maar alsnog was het 1 van de eerste die toch nog begon te bloeien. Niet groot geworden, zo'n 35cm, andere zijn zo 60cm hoog geworden, 2x groeistagnatie gehad door mijzelf. Staan er nu mooi bij voor de 1e x op zonlicht. In de avond gaan ze wel naar binnen. Moeten nog 2 weken nu, misschien nog week langer laten staan. Zie wel :).
Algemene Beoordeling
Review door Xero / (Geplaatst op 04-09-2014)
Sterke planten, hoge opbrengsten, geweldige kwaliteit en dat met buitenkweek in een zomer die niet veel voorstelde. De beste autoflower die ik al gehad heb.
Algemene Beoordeling
Review door Christophe Van Nijlen / (Geplaatst op 25-08-2014)
Ik had 2 van deze wiet zaadjes gratis gekregen bij een bestelling, dus daar was ik alvast zeer tevreden mee. (Bedankt DHS)
Ik heb deze 2 wietplantjes eerst een 2-tal weken laten voorgroeien onder een kweeklamp en heb ze vervolgens begin mei (behoorlijk vroeg) buiten gezet in volle grond. 1 van de wiet plantjes is helaas opgegeten door slakken, maar over de andere kon ik zeker niet klagen.
Van die ene wiet-plant heb ik op 9 juli zo'n 30 gram geoogst, wat zeer goed is aangezien het weer niet altijd optimaal was.
De wiet zelf heeft een lekkere smaak en zorgt voor een ontspannend en lang aanhoudend effect.
Zeker een aanrader.
Algemene Beoordeling
Review door Anoniem / (Geplaatst op 15-07-2014)
5 soorten autoflower wietzaadjes mix besteld vorig jaar met onder andere de Blueberry, echt een super lekker wietje.
Wederom dit jaar wiet zaden besteld, heb ze onder een 200 watt LED-lamp in een tentje groeien.
Er staan ook wietplantjes van een andere webshop, toch doen de wietzaadjes van dutch headshop van allen het beste!
Goede wiet zaden.
Groeten Pufftorch
Algemene Beoordeling
Review door JeoFargd / (Geplaatst op 14-02-2014)

Schrijf je eigen recensie

U recenseert: Auto Blueberry (Huismerk) 5 zaden

Hoe heeft u dit product gewaardeerd? *

 
1 1 ster
2 2 sterren
3 3 sterren
4 4 sterren
5 5 sterren
Algemene Beoordeling